Pikantne smoothie z kaki z sokiem Como Bio Jabłko
SKŁADNIKI:
trudność: łatwy
ilość porcji: 2
czas: 00:15
Przygotowanie:
WYCISKAMY SOK Z OWOCÓW Limonkę zalewamy gorącą wodą, skórkę drobno ścieramy. Wyciskamy sok z limonki i grejpfruta. MIKSUJEMY CHILI Z SOKIEM Chili oczyszczamy, pozbawiamy nasion i grubo siekamy. Kaki i banana obieramy i dzielimy na grube kawałki. Miksujemy z chili z sokiem Como Bio Jabłko i odrobiną soku grejpfrutowego.
DODAJEMY SOK Z GREJPFRUTA I LIMONKI Dodajemy pozostały sok z grejpfruta i limonki oraz szczyptę startej skórki z limonki. Miksujemy do momentu, aż powstanie puszyste smoothie i doprawiamy odrobiną cukru (według uznania). Smoothie przelewamy do 2 szklanek i dekorujemy plasterkami kaki.
Smacznego!